Het Team

Directie & Intern Begeleider

Elly Sebregts
Directeur
Monique van Loosbroek
IB'er

Onderbouw

Angelique Verbunt
Leerkracht groep 1-2A
Liesbeth de Gouw
Leerkracht groep 1-2A
Ria van Dal
Leerkracht groep 1-2B
Marit van Son
Leerkracht groep 1-2B
Marit van Son
Leerkracht VoorporTAAL 1-2V
Anita van Bragt
Leerkracht groep 3
Sonja Klerks
Leerkracht groep 3
Michelle Schreuders
Leerkracht groep 4
Corrie Vermeulen
Leerkracht groep 4

Bovenbouw

Anne Nieuwkoop
Groep 5
Cecile Merkx
Groep 5
Mirjam Lammersma
Groep 6
Nadine Beris
Groep 6
Bert Kops
Groep 7
Cecile Merkx
Groep 7
Milou Rozenbroek
Groep 8

Ondersteuning

Huseyin Donmez
Ondersteuner
Jan van Breugel
Ondersteuner
Bernadette van der Krabben
Ondersteuner
Corrie Vermeulen
Ondersteuning IB

Interne vertrouwenscontactpersonen

Anita van Bragt
Mirjam Lammersma

In memoriam José Teurlinx

Juffrouw José Teurlinx (werkzaam in groep 1-2b) is op donderdag 14 juni 2018 heel plotseling  overleden. De klap van dit overlijden kwam extra hard aan, omdat Juf José nog maar drie maanden daarvoor haar man Dré had verloren. Juf José was ruim veertig jaar werkzaam in het basisonderwijs, waarvan de meeste tijd binnen de Stichting SCALA en haar rechtsvoorgangers. Met dit In Memoriam willen we haar graag publiekelijk herdenken en daarmee de eer geven die haar toekomt.

Juffrouw José was een echte juf, een super juf. ‘Haar’ kinderen uit groep 1-2 zeiden dan ook: ‘De liefste juf van de hele wereld’. Of zoals een meisje zei: “Ik vind juffrouw José helemaal geweldig”. Of zoals enkele moeders kort na haar overlijden zeiden: “Ze is de meest geweldige kleuterjuf die ik ken. Ze zag er streng uit, maar ze was heel lief”. Dat was werkelijk zo. Juffrouw José hield van haar kinderen en ze deed alles om van school iets moois te maken. Het ene feest was nog niet voorbij of ze ging al aan de slag met de voorbereidingen voor de volgende activiteit. Ze hield ervan om met de kinderen mee te spelen; puzzelen, bouwen en knutselen. Ook vertelde ze graag verhalen en kinderen mochten dan meespelen. Ze had veel vertrouwen in de ontwikkelingskracht van kinderen. Zo was er een kindje dat in spiegelbeeld schreef. ‘Maak je maar geen zorgen, dat komt wel goed’, stelde juffrouw José de ouders gerust (en het kwam goed).

Hoeveel Juf José om de kinderen en de school gaf, bleek wel uit de plannen die ze had om weer wat vaker naar school te komen. Zo wilde ze het magazijn eens gaan opruimen, niet het leukste karweitje, maar zij deed dat graag en kon dat goed. Ook wilde ze het klaslokaal weer zien en vooral de werkjes die de kinderen gemaakt hadden. Zo heeft juffrouw José de Vaderdag-cadeautjes, met de foto's van de kinderen in een lijstje, nog kunnen bewonderen.

Juf José was een vrouw voor wie haar werk een roeping was; ze had echt een passie voor onderwijs. Haar inzet en betrokkenheid zullen we dan ook nooit vergeten. Lieve José, rust in vrede, samen met je man en maatje Dré. Bedankt voor alles!

Namens Team De Dromenvanger,

Bill Banning